TurkishShare  

Kliknij tutaj jesli jeszcze szukasz lokum na OPENERA 2010 !!!
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Karty czy kupony?  (Przeczytany 3078 razy)
Newbie
*
Zobacz profil Email
« : Lipiec 19, 2009, 08:24:43 »

...chciałem poznać opinie uczestników Open'er 2009 na temat płatności dokonywanych poprzez karty. Nie wiem czy tylko mnie spotykały przykre przygody podczas płatności kartą, czy też była to ogólnie panująca zaraza Niezdecydowany. Wiem jedno, był to horror i organizatorzy skutecznie zachęcili mnie do promowania bonów festivalowych. AlterKart PRECZ!!!!
Administrator
Newbie
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 20, 2009, 07:59:36 »

Z tego co wiem, od przyszłego roku bony mają zniknąć, właśnie na rzecz karty.
Newbie
*
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 20, 2009, 12:52:10 »

Ja nie miałam karty....ale podczas ostatniego dnia festiwalu były ooogromne kolejki do punktu wymiany pieniązków na bony i troszkę trzeba było postać... a i tak mi zostały 2 bony..
ja bym najchętniej po prostu pieniążkami płaciła i już  Duży uśmiech
Newbie
*
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpień 03, 2009, 10:44:02 »

Witam wszystkich własnie sie zarejestrowałam i jak zobaczyłam ten wątek to mówie musze sie wypowiedziec Język więc tak za rok nie ma mowy zebym kupiła tą karte bo w tym roku to zrobiłam i to był bląd a to przez jakas babe które mnie zachaczyła i wciskała ze to o wiele wygodniejsze wiec sie zgodziłam i wziełam karte 50 zł pozniej cos tam kupiłam i zabrakło mi iles tam na koszulke wiec poszłam ja doładowac bo była taka możliwosc.. i co sie pozniej okazało.. ze tych pięniedzy które doładowałam w ogóle nie bylo na tej karcie :/ wróciłam sie do tej butki a oni ze te pieniadze sa i nie ma opci zeby nie byly stracilam na to wszytsko godzine az cos wykombinowali i juz bylo dobrze ale to była moja ostatnia przygoda z kartą Język przepraszam ze sie rozpisałam Język
witam wszystkich jeszcze raz Uśmiech
Jr. Member
**
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 19, 2009, 08:10:32 »

Miałem kartę i osobiście nie miałem z nią problemów.

Rozumiem wszelkie głosy przeciwko niej, ale pomyślmy że jest to młody pomysł i że w przyszłym roku będzie : pierwsze primo) więcej terminali       drugie primo) mniej problemów

Karta jest fajna, nie trzeba przy sobie nosić tysiąca karteczek, kupowanie jest proste. Można kupić od razu kartę za 100zł poniewać później można WYPŁACIĆ sobie te pieniądze, które ci zostaną Uśmiech (a kuponów z powrotem nie zamienisz)
Jr. Member
**
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Grudzień 27, 2009, 08:18:37 »

Tyle, że chyba z karty zżerało 15 zeta za napój (normalnie można było kupić za 3 bony = 9 zeta). Tak bynajmniej słyszałam Język (ja wymieniałam kasę na bony - mniejsze kolejki  Duży uśmiech )

Newbie
*
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 13, 2010, 10:07:23 »

nie wiem jak z tym napojem ale ja za bardzo nie mialem problemow, i wszystko po podliczeniu raczej sie zgadzalo, za to dwojka moich kolegow miala przyjemna niespodzianke gdyz dostali gratis 50 zl na glowe (karte) jakims cudem... (teraz do konca juz nie pamietam ale chyba byli sprawdzic stan konta w budce i zamiast na kogos karte, pracownik wrzucil kase na ich karty) jednak duzo nie zdazyli wydac bo po jakims czasie im zablokowali jednak te pieniadze Mrugnięcie... dlatego dobrze ze te karty sa bezimienne Duży uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
forum desing by Sait.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!